مدرسه عالی مهارتی کیف و کفش در تبریز راه‌اندازی می‌شود

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از گشایش مدرسه عالی مهارتی کیف، کفش و چرم این واحد دانشگاهی در بهمن ۹۸ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عزیز جوانپور امروز گفت: سرای نوآوری واحد تبریز که در مرحله راه‌اندازی است، اختصاص به کیف و کفش دارد که تحول عظیمی محسوب می‌شود و نشان می‌دهد دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی مسئله‌محور، اشتغال‌محور و کارآفرین بوده که به مسائل بومی  و مشکلات شغلی دانشجویان می‌پردازد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به آموزش، مهارت، تحقیقات، آموزش‌های عمومی، کسب و کارهای لازم و دوره‌های کوتاه‌مدت در این سراها ابراز کرد: همه ابزارهایی که می‌تواند در حوزه کیف، کفش و چرم تحول ایجاد کند در سرای نوآوری و فناوری کفش چرم دیده شده است و الگویی مناسب برای سایر سراهای نوآوری و فناوری محسوب می‌شود.

جوانپور، بهره‌برداری از مدرسه عالی مهارتی کیف، کفش و چرم را یادآور شد و تصریح کرد: برای راه‌اندازی این مدرسه، رایزنی‌های لازم با کشور ترکیه انجام شده است و بازدیدی هم از مدارس مهارتی این کشور که در حوزه کیف و کفش کار می‌کنند، خواهیم داشت. از صنعتگران و استادان بنام در حوزه کیف و کفش چرم نیز برای آموزش استفاده خواهد شد تا با ما همکاری کنند.

وی با بیان اینکه مکان مناسب مدرسه که نزدیک کارخانجات کفش باشد، شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: مکاتبات لازم نیز با سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری انجام شده و مجوزهای لازم در حال اخذ است و با انجام این مراحل به‌طور قطع این مدرسه به‌زودی بهمن ۹۸ افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تأکید بر لزوم حفظ فن تولید کیف و کفش و استفاده از استادان اهل فن و انتقال آن به نسل آینده، یادآور شد: در این خصوص با استفاده از مجرب‌ترین استادان طراحی کیف و کفش به دانشجویان مهارت‌های لازم آموزش داده خواهد شد و در کنار طراحی و تولید،  برندسازی و چگونگی جذب بازار و فروش آن نیز آموزش داده می‌شود.

جوانپور با بیان اینکه وجود مرکز نانو و مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تأثیر زیادی در روند کار خواهد داشت، ادامه داد: این مرکز کمک خواهد کرد تا علاوه بر استفاده از همه ظرفیت‌ها، مشکلات پایش شده در حوزه کیف، کفش و چرم نیز برطرف شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی اضافه کرد: برای شناخت بیشتر دانشجویان با سرای نوآوری باید فرهنگ‌سازی لازم صورت گیرد و در جلسات متعدد با انجمن‌های علمی و نخبگان به گسترش و توسعه این کار اقدام خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه ظرفیت‌های لازم برای تبدیل به دانشگاهی کارآفرین را دارد، اظهار کرد: با توجه به زیرساخت‌هایی که در دانشگاه وجود دارد به رفع موانع و مشکلات حوزه کارآفرینی اقدام می‌شود تا در عمل دانشگاهی کارآفرین داشته باشیم.


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا