مصرف ویتامین C و سبزیجات راهکاری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا
وزارت بهداشت با صدور اطلاعیهای ضمن ارائه راهکارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا اعلام کرد که مصرف ویتامین C، میوه و سبزی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و فرد را در مقابل ابتلا به ویروس کرونا مقاوم میکند.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،در این اطلاعیه آمده است: دست کم ۲۰ ثانیه برای شستشوی دستان خود با آب و صابون، وقت بگذاریم و مرتب دستانمان را بشوییم؛ میتوانیم در صورت نبود دسترسی به آب و صابون، از محلول ضدعفونی کننده بر پایه الکل که دست کم ۶۰ درصد الکل دارد، استفاده کنیم. همچنین از تماس دست با چشمها، بینی و دهان خودداری کنیم.
این اطلاعیه میافزاید: از تماس نزدیک با افراد بیمار پرهیز کنیم. برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، به سرعت پس از ورود به خانه، دستهای خود را بشوییم و ضدعفونی کنیم و این کار را از همه اعضای خانواده بخواهیم.
در این اطلاعیه از شهروندان خواسته شده با دستمال کاغذی، هنگام سُرفه یا عطسه جلوی دهان خود را بگیرند و سپس دستمال را در سطل زباله بیندازند.
بر اساس توصیه گرفته گرفته، اشیاء و سطوحی را که مرتب لمس میکنیم مانند ریموت کنترل تلویزیون، دستگیره درها و گوشی همراه را تمیز و ضدعفونی کنیم. همچنین رعایت فاصله دست کم یک متر با فرد بیماری که سرفه میکند، در پیشگیری از ابتلا به این بیماری مؤثر است و دست دادن و روبوسی را به کمترین اندازه ممکن برسانیم.
این اطلاعیه میافزاید: استفاده از ماسک به هیچ وجه برای عموم مردم توصیه نمیشود و تنها افرادی که سرماخوردگی یا عفونت تنفسی دارند، بهتر است برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران از ماسک استفاده کنند. مصرف ویتامین C، میوه و سبزی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و فرد را در مقابل ابتلا به ویروس کرونا مقاوم میکند.