قطع سهمیه آرد نانوایی‌ها در صورت بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی

قائم مقام مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: در پی شیوع بیماری کووید – ۱۹ باید پروتکل‌های بهداشتی از سوی مراکز خرید گندم و نانوایی‌ها رعایت شود و در صورت تخلف و بی‌توجهی سهمیه آرد متخلفان قطع می‌شود.

«حسن حنان» روز چهارشنبه در نشست خبری ویدئو کنفرانس با حضور رؤسای اتحادیه‌های تولیدکنندگان نان درباره اجرای پروتکل‌های بهداشتی در نانواخانه‌ها در زمان شیوع ویروس کرونا بر حساسیت زنجیره تولید و تامین گندم، آرد و نان به‌ویژه در شرایط کنونی تاکید کرد و افزود: پروتکل‌های بهداشتی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی را به تمامی مراکز خرید گندم، زنجیره آرد و اتحادیه‌ها و اصناف مربوط ابلاغ کرده‌ایم و نظارت‌ها نیز به صورت تمام‌وقت انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه پروتکل های لازم با نظر وزارت بهداشت تدوین و ارسال شده است اظهارداشت: اکنون یک هزارو ۲۰۰ مرکز خرید گندم برای تحویل،  حمل و نگهداری در انبارها و سیلوها فعال است.

حنان تصریح کرد: اکنون ۸۳ هزار واحد خبازی سنتی و بیش از ۶۰ واحد نان صنعتی در سطح کشور فعال است که پروتکل های توزیع و نظارت ها اعمال می شود.

قائم مقام مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه در بحث خرید گندم نیز محموله ها تحویل، آزمایش و مشخصات ثبت می شود، افزود: محموله با نظارت کامل تخلیه و به بیرون مرکز هدایت می شود و از استقرار افراد جلوگیری می شود این روند از هشت صبح تا هشت شب ادامه دارد.

وی ادامه داد: سلامت و بهداشت مردم در اولویت قرار دارد و این موضوع برای ما مهم و دغدغه اصلی ما است.

الزام اجرای پروتکل های بهداشتی برای نانوایی‌ها 

«حسین ایرانشاهی»  معاون اداری و مالی در شرکت بازرگانی دولتی ایران، گفت: پروتکل ها از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی به همه دستگاه ها و اتحادیه ابلاغ شده و  جزئیات آن فاصله گذاری، تامین مواد ضد عفونی کننده است.

وی از رسانه‌ها خواست تا با همکاری و تعامل بیشتری نسبت به آموزش و اطلاع‌رسانی عمومی برای حفظ سلامت و بهداشت جامعه به صورت منسجم عمل کنند.

ایرانشاهی اظهارداشت: مجموعه تولید و تامین گندم، آرد و صنعت نان حتی در شرایط خاص و ویژه هم تعطیل بردار و یا با تاخیر نیست؛ شرکت بازرگانی دولتی ایران با تمامی عوامل و کارکنان در دوران قرنطینه و تعطیلات نوروز بدون وقفه و لحظه‌ای درنگ، به وظایف‌شان در راستای تامین نیازهای غذایی مردم ادامه داده‌اند.

نانوایان سنتی دستکش و موادضدعفونی کننده ندارند

«بیژن نوروز مقدم»  رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران (بجز سنگک) گفت: طبق دستور دولت، نانوایان ما از شروع کرونا بدون هیچ تعطیلی نان مردم را تهیه کردند.

وی با بیان اینکه طبق نظر دولت واحدهای تولیدی باید سایت اصناف ثبت نام کنند، افزود: دو سوم اعضای ما در سایت اصناف ثبت نام کرده اند و مابقی واحدها فرصت دارند تا روز جمعه در این سایت ثبت نام در سایت است

نوروز مقدم اضافه کرد: بررسی های میدانی نشان می دهد خیلی از واحدهای نانوایی فاصله گذاری را انجام داده اند.

 رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران (بجز سنگک) با گلایه از اینکه تاکنون یک عدد دستکش،  ماسک و مواد ضد عفونی کننده به دست واحدهای نانوایی سنتی ما نرسیده است، تصریح کرد: ما از ۱۰ روز قبل عید به ستاد مقابله با کرونا درخواست دستکش، ماسک و مواد ضدعفونی کننده دادیم که با همکاری وزارت صنعت این نامه به دانشکده علوم پزشکی ارجاع  داده شده است.

وی افزود: نانوایان ما برای تهیه دستکش و ماسک و مواد ضد عفونی کننده از جیب هزینه می کنند اما وقتی لاتکس نیست ناچارند دستکش معمولی استفاده کنند.  

«محمد جواد کرمی» رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی گفت: نانوایان در کنار کادر درمانی، در خط مقدم پیشگیری و مقابله با شیوع کرونا ویروس ایستاده‌اند و دولت باید تسهیلات و تعاملات لازم را در این زمینه ارایه دهد.

وی از دولت خواست به وعده‌هایش در پرداخت بیمه سه ماهه واحدهای نانوایی و معافیت مالیاتی و ارایه تسهیلات عمل کند.

«اصغر پابرجا» رییس اتحادیه نانوایان سنگک تهران از مردم خواست با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فاصله‌گذاری اجتماعی، سهیم باشند، گفت: نانوایان نمی‌توانند مبصر مردم باشند و این وظیفه رسانه های خبری است که نسبت به اجرای موازین بهداشتی آموزش‌های لازم را به مردم ارایه دهند.

«قاسم زراعتکار» رییس اتحادیه نانوایان سنتی با اشاره به موقعیت حساس کشور در شرایط شیوع کرونا، خواستار هماهنگی و تعامل بیشتر نهادهای مربوط با اتحادیه‌های نانوایان شد و از کمبود وسایل بهداشتی در نانوایی‌ها گلایه کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا