رنگینک
در این مطلب شما را با طرز تهیه رنگینک آشنا می کنیم.
مواد لازم:
خرمای سیاه نرم ۵۰۰ گرم، آرد گندم ۵۰۰ گرم، خاکه قند ۱۲۵ گرم، گردو ۱۲۵ گرم، پسته چرخ کرده ۱ قاشق سوپ خوری، دارچین کوبیده ۱ قاشق سوپ خوری، هل کوبیده ۱ قاشق مربا خوری، روغن ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا آرد را در روغن داغ ریخته و حرارت را ملایم می کنیم. مرتب هم می زنیم تا آرد کاملا سرخ شده و طلایی شود. سپس از روی حرارت بر داشته و می گذاریم کمی سرد شود. بعد خاکه قند، دارچین و هل را به آرد افزوده و مخلوط می کنیم. هسته خرما ها را گرفته و گردو را جایگزین می کنیم. نصف آرد را در ظرف مسطحی ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم. سپس خرما ها را روی آن چیده و باقی آرد را می ریزیم. با پشت قاشق صاف کرده و به ترتیب خاکه قند، دارچین و پسته را می پاشیم. در آخر به شکل لوزی یا مربع برش داده و در ظرف مورد نظر می چینیم.
الناز اشراقی