روزانه ۹۰۰ هزار عدد ماسک در آذربایجانشرقی تولید میشود
استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به ظرفیت بالای استان در تامین نیازهایی مرتبط با کرونا اعلام کرد: روزانه بیش از ۹۰۰ هزار ماسک و میلیونها لیتر مواد ضدعفونی کننده در استان تولید میشود که علاوه بر تامین نیاز خودمان به سایر استانها نیز ارسال میشود.
محمدرضا پورمحمدی روز دوشنبه در جمع اعضای خانه احزاب آذربایجان شرقی، تقویت روحیه همدلی و وحدت در بخشهای مختلف جامعه را از جمله آثار مثبت پدیده کرونا در کشور برشمرد و گفت: بیماری کرونا بخشهای مختلف جامعه را تحت تأثیر قرار داده و همه بخشها با تمام توان برای مدیریت این بیماری به صحنه آمدهاند.
وی با بیان اینکه دولت، مسائل مربوط به مدیریت بیماری کرونا را با جدیت دنبال میکند، افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانات خود در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، از عملکرد این ستاد قدردانی کردند و اقدامات بخشهای مختلف را تداعیگر ایثار و فداکاری سالهای دفاع مقدس خواندند.
پورمحمدی با قدردانی از تلاش شبانهروزی مدافعان سلامت، اظهار کرد: در سایه این مجاهدتها، جمهوری اسلامی ایران توانسته عملکرد خوبی در این زمینه داشته باشد که سازمانهای بینالمللی و کشورهای غربی نیز بر این موضوع صحه گذاشتهاند.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا در استان تحت کنترل است، افزود: بیش از ۸۲ درصد مبتلایان به این بیماری در استان، بهبود یافته و تعداد فوتیهای روزانه نیز به شدت کاهش یافته است.
استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: نگرانی اصلی از شیوع ناگهانی و افزایش آمار مبتلایان، رفع شده و امیدواریم با توجه ویژه به رعایت فاصلهگذاری و توصیههای بهداشتی از سوی مردم، به زودی شاهد ریشهکن شدن این بیماری باشیم.
وی با اشاره به برخورد غیرانسانی و غیراخلاقی برخی کشورهای غربی با بیماران کرونا، گفت: در حالی که بسیاری از کشورهای اروپایی از پذیرش بیماران مسن و نیازمند خودداری میکنند و آمار مرگومیر در این کشورها بسیار بالاست، اما جمهوری اسلامی ایران با تمام توان، امکانات خود را برای مقابله با این بیماری و درمان مبتلایان بسیج کرده است.
پورمحمدی با بیان اینکه در برخی از کشورهای غربی، تأمین کالاهای اساسی و اولیه مورد نیاز مردم با بحران مواجه شد، افزود: چنین مسائلی، ادعای غرب مبنی بر تمدن و پیشرفت را زیر سوال برد.
وی بر ضرورت مطالعه و بررسی تبعات کرونا در بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و اتخاذ تدابیر مناسب برای دوران پساکرونا تاکید کرد و افزود: تشکلهای مردمنهاد و موسسات خیریه در روزها و هفتههای اخیر سنگ تمام گذاشتند و امیدواریم بعد از این هم دوشادوش مسئولان برای کاهش پیامدهای منفی کرونا در جامعه تلاش کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری موفق انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و با قدردانی از همراهی و مشارکت خوب احزاب و تشکلهای سیاسی در این زمینه، گفت: در سایه همکاری تمام فعالان سیاسی و همراهی مردم، شاهد برگزاری یکی از بهترین و سالمترین انتخاباتها بودیم.
استاندار آذربایجان شرقی، کاهش میزان مشارکت مردم در این انتخابات را هشداری برای تلاش بیشتر در راستای جلب اعتماد عمومی و مشارکت اجتماعی عنوان کرد و گفت: احزاب و گروههای سیاسی در این زمینه، نقش مهمتری را عهدهدار هستند.
وی، وحدت، همدلی و پرهیز از دوقطبیسازیهای سیاسی را ضرورت اصلی کشور برای عبور از بحرانها دانست و خاطرنشان کرد: همدلی و مشارکت برای رفع مشکلات جامعه، رویکرد اصلی حاکمیت در شرایط فعلی است که این موضوع بعد از شیوع بیماری کرونا، در کمک به نیازمندان و پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری به صورت عینی نمود یافته است.
وی ادامه داد: همه ما، فرزندان این نظام هستیم و تا جان در بدن داریم برای اقتدار و پیشرفت کشور و تحقق آرمانهای انقلاب و اسلام، تلاش خواهیم کرد.
اعضای خانه احزاب آذربایجان شرقی نیز در این جلسه نظرات و دیدگاههای خود را در خصوص مسائل مختلف بیان کردند.
لزوم تلاش بیشتر برای جلب مشارکت اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی، استفاده از نخبگان و صاحبنظران در اداره امور جامعه، لزوم شایستهگزینی در انتصابات مدیریتی و نظارت جدی بر عملکرد دستگاههای اجرایی از مهمترین مطالب مطرح شده در این نشست بود.