شناسایی ۳۶۵۴ دستگاه ماینر در برق تبریز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از شناسایی 3 هزار و 654 دستگاه ماینر و 140 فقره انشعاب غیرمجاز نامشهود خبر داد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از شناسایی ۳ هزار و ۶۵۴ دستگاه ماینر و ۱۴۰ فقره انشعاب غیرمجاز نامشهود خبر داد.

شناسایی 3654 دستگاه ماینر در برق تبریز

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عادل کاظمی از شناسایی ۳ هزار و۶۵۴ دستگاه ماینر و ۱۴۰ انشعاب غیرمجاز نامشهود طی سال ۹۸ خبر داد و اظهار داشت: بیشترین برق‌های غیرمجاز به ترتیب در حوزه‌ امور برق اندیشه، باغمیشه و قراملک شناسایی شده‌اند. دستگاه‌های ماینر جمع‌آوری شده در این مدت به میزان ۱۳۴ هزار و ۱۷۹ کیلووات ساعت برق غیرمجاز مصرف کرده بودند.

وی همچنین از شناسایی ۵۴۸ دستگاه تولید ارز دیجیتال (ماینر) و ۴۲ انشعاب غیرمجاز نامشهود در سال ۹۹ خبر داد و متذکر شد: بیشترین ماینرهای غیرمجاز شناسایی شده طی سه ماهه نخست سال ۹۹، به ترتیب در حوزه‌ امور برق ائل‌گلی، قراملک و اسکو کشف شده‌اند. دستگاه‌های ماینر شناسایی شده طی این مدت، به میزان ۲۳ هزار و ۶۷۴ کیلووات ساعت برق غیرمجاز مصرف کرده بودند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز، تشکیل اکیپ‌های ویژه جهت بررسی میدانی و شناسایی محل‌های نصب ماینر، هماهنگی با مراجع قضایی و اخذ مجوز جهت ورود به مراکز استقرار ماینر، تقویت اکیپ برق‌های غیر مجاز ( از طریق شناسایی پیمانکار) و آموزش و ایجاد حساسیت در همکاران بهره‌برداری و ماموران قرائت سنگین امورها جهت شناسایی و مستندسازی مراکز استقرار ماینر را از اقدامات شرکت توزیع نیروی برق تبریز در زمینه‌ برخورد با شناسایی مراکز تولید ارز دیجیتال دانست.

کاظمی با اشاره به اینکه دستگاه‌های ماینر مورد استفاده در ایران اکثراً دست دوم یا ماینرهای نسل اولی و ابتدایی هستند که مصرف برق آنها دو برابر ماینرهای جدید است، گفت: میزان مصرف دستگاه‌های جدید ۱.۲ کیلووات ساعت و میزان مصرف دستگاه‌های قدیمی ۲.۴ کیلووات ساعت است. به عبارت دیگر ماینرهای مورد استفاده در ایران ماهانه در حدود ۸۶۴ کیلووات ساعت بیشتر برق مصرف می‌کنند.

به گفته‌ی وی؛ در صورت استفاده غیرمجاز مشترکین از انرژی برق جهت استخراج رمز ارز مطابق قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز آب، برق، تلفن، گاز و فاضلاب مصوبه‌ سال ۱۳۹۶ رفتار خواهد شد و متقاضیان استفاده از ماینر باید به صورت قانونی درخواست دهند. بهای تعرفه‌ این متقاضیان به ازای هر کیلووات ساعت ۹ هزار و ۶۵۰ ریال محاسبه می‌شود و به‌منظور مدیریت مصرف برق در ایام گرم (ابتدای خرداد تا پایان شهریور) بهای هر کیلووات ساعت با ضریب دو و در هشت ماهه دیگر با ضریب نیم  محاسبه و دریافت می‌گردد.

تبدیل ۶۹۶ انشعاب غیرمجاز به انشعاب قانونی 

کاظمی در تشریح عملکرد شرکت در حوزه‌ شناسایی و جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز در سال ۹۸ یادآور شد: طی این مدت، ۲ هزار و ۷۹۳ مورد برق غیرمجاز شناسایی و از این تعداد، ۶۹۶ مورد با درخواست مشتریان به انشعاب قانونی تبدیل شد. از این تعداد، ۲۶۴ فقره دستکاری و سوءاستفاده‌ شده بودند.

وی در تشریح برنامه‌‌‌های برق تبریز در سال ۹۹ در رابطه با برق‌های غیرمجاز اذعان داشت: در سال‌جاری قطع و جمع‌آوری کلیه‌ برق‌های غیرمجاز در دستور کار شرکت قرار گرفته است و پاکسازی کلیه مناطق تحت پوشش این شرکت براساس برنامه مذکور با جدیت دنبال می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان و مشترکان محترم برای بهره‌مندی از نعمت برق در مصارف خانگی، تجاری و صنعتی خود حتما نسبت به اخذ انشعاب قانونی اقدام کنند همچنین از شهروندان مسوولیت‌پذیر درخواست داریم در صورت مشاهده‌ و اطلاع از هرگونه مصرف برق غیرمجاز، مراتب را به شماره ۱۲۱ (فوریت‌های برق) گزارش دهند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا