سرآشپز

نام غذا: سالاد دال عدس با سس زیره

مواد لازم: برنج یک دوم پیمانه، جو یک سوم پیمانه، عدس قرمز یک سوم پیمانه، لوبیا سبز ۶ عدد، خیار ۲ عدد، فلفل سبز ۱ عدد، آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری

مواد سس: ماست یک چهارم پیمانه، سس مایونز ۱ قاشق سوپ خوری، آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری، زیره ۱ قاشق چای خوری، پودر کاری ۱ قاشق چای خوری، پودر فلفل تند یک چهارم قاشق چای خوری، نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه: ابتدا برنج، جو و دال عدس را از ۲ ساعت قبل خیس کرده و آنها را جداگانه می پزیم. لوبیا سبزها را پاک کرده و می پزیم. سپس لوبیاهای پخته را به صورت تکه های ۲ سانتیمتری خرد می کنیم. خیارها را به صورت مکعب های کوچک خرد کرده و فلفل سبز را خرد می کنیم. سپس همه مواد سالاد و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کرده و دریخچال قرار می دهیم تا مواد کاملا خنک شوند.

در یک کاسه مناسب تمام مواد سس را ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. سپس سس را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. سپس سس را روی مواد سالاد ریخته و به آرامی مخلوط می کنیم. سالاد آماده سرو است.

* می توانیم لوبیاها را بخارپز کنیم.

* می توانیم خیارها را با پوست یا بدون پوست خرد کنیم.

 

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن