سرآشپز

نام غذا: آش زرشک

مواد لازم: آب زرشک ۲ لیوان، برنج ۲ لیوان، لپه دو سوم لیوان، سبزی آش خرد شده ۷۰۰ گرم، فلفل تند خرد شده به مقدار لازم، پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری، نعناع داغ به مقدار لازم، زرد چوبه و گلپر به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا برنج و لپه از قبل خیس شده را همراه ۵ لیوان آب می پزیم. سپس سبزی ، پیاز داغ، گلپر، زرد چوبه ونمک را افزوده و می گذاریم تا بپزد. زمانی که آش جا افتاد و تقریبا سفت شد از روی حرارت بر می داریم. سپس آب زرشک را ریخته و هم می زنیم. آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع داغ، گلپر و زرشک تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا