سرآشپز

نام غذا: شامی ماست و پنیر

مواد لازم: پنیر کورد ۵۰۰ گرم، ماست چکیده ۴۰۰ گرم،  پیاز ریز خرد شده ۱۰۰ گرم، فلفل سبز خرد شده ۵ گرم، گشنیز خرد شده ۱۰ گرم، کنجد ۱۰۰ گرم، آرد نخودچی ۶۰ گرم، پودر هل یک دوم قاشق چای خوری، فلفل سفید ۱ قاشق چای خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پنیر و ماست را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم. سپس پیاز، فلفل سبز، گشنیز، کنجد، آرد نخود چی، پودر هل، فلفل سفید و نمک را به مخلوط پنیر و ماست اضافه کرده و هم می زنیم. مقداری از مواد را با قاشق برداشته و داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از آن در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.

مواد لازم پنیر کورد: شیر ۴ لیتر، ماست ۱۲ قاشق سوپ خوری، سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا شیر را جوشانده و ماست و سرکه را به آن اضافه می کنیم. بعد از ۳ دقیقه که شیر بریده بریده شد درون پارچه ای ریخته و درون صافی قرار می دهیم. یک شی سنگین روی آن قرار می دهیم تا آب آن کاملا خارج شود. پنیر آماده شده را داخل دستگاه غذا ساز ریخته و خرد می کنیم.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا