نشانههای یاس در بیانیه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران
نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد که دولت متبوعش با سخره گرفتن شورای امنیت، مانع از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شده است، خواست اعضای شورا نسبت به آنچه پیامد انقضای ممنوعیت تسلیحاتی ایران نامید، بیدار شوند.
نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد که دولت متبوعش با سخره گرفتن شورای امنیت، مانع از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شده است، خواست اعضای شورا نسبت به آنچه پیامد انقضای ممنوعیت تسلیحاتی ایران نامید، بیدار شوند.
کلی کرافت عصر چهارشنبه در بیانیهای مطبوعاتی درباره قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران، افزود: امروز آمریکا پیشنویس قطعنامهای را برای تمدید ممنوعیت فعلی خرید و فروش تسلیحات متعارف ایران ارائه داد.
وی با این ادعا که این قطعنامه پس از ماهها فعالیت دیپلماسی آمریکا ارائه شده است، ادامه داد این یک اقدام صریح و عقلانی است که از طرف کشورهای خاورمیانه که بیشترین آسیب را از ناحیه اقدمات ایران در آنچه که حمایت از تروریسم و آشوب در سراسر منطقه و فراتر از آن نامید متحمل شدهاند، درخواست شده است.
اشاره کرافت به نامه اخیر شورای موسوم به همکاری خلیج فارس است که در واقع دیکته شده رژیم سعودی بود بدون آنکه به کشتار بیرحمانه زنان و کودکان و مردم بیگناه یمن در پی تجاوزات سعودیها با تسلیحات میلیاردها دلاری آمریکا پرداخته شود.
نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اضافه کرد اقدامات ایران شعلهور ساختن درگیری، هرج و مرج و رنجهای انسانی در مقیاس گسترده است که با حمایت فعال گروه های نیابتی و آنچه سازمانهای تروریستی در کشورهایی چون سوریه، یمن، لبنان و عراق خواند، همچنان جان و زندگی میلیونها مرد، زن و کودک را به خطر میاندازد.
کرافت با اشاره به نهمین گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، مدعی شد: تصور کردنی نیست که شورای امنیت غافل شود و دسترسی ایران را به هواپیماهای جنگی، بالگردها رزمی، ناو، تانکها، سیستمهای موشکی و سایر سلاحهای پیشرفته باز کند.
وی اظهار کرد: من از همه اعضای شورای امنیت میخواهم که در مورد پیامدهای واقعی انقضای تحریم تسلیحاتی ایران بیدار شوند. هدف اصلی شورای امنیت ترویج صلح و امنیت جهانی است. عدم تمدید تحریم تسلیحاتی به سخره گرفتن مسئولیت مقدسی است که سازمان ملل متحد برای آن شکل گرفت.
آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران که به موجب برجام و در قالب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در ۲۷ مهرماه پایان مییابد، روز چهارشنبه قطعنامه پیشنهادی خود را در دستور کار شورای امنیت قرار داد.
قرار است زمان رایگیری برای این قطعنامه مشخص شود که پیشبینیها از شکست آمریکا در پیشبرد این اقدام ضد ایرانی در شورای امنیت حکایت دارد.