سرآشپز

نام غذا: سالاد بادمجان و عدس با سس ماست

مواد لازم: عدس پخته ۴۰۰ گرم، بادمجان کوچک ۴ عدد، گوجه فرنگی گیلاسی ۲۵۰ گرم، سیر ۱ حبه، جعفری یک دوم لیوان، اسفناج ۲ لیوان، ماست چکیده یک دوم لیوان، روغن زیتون به مقدار لازم، فلفل قرمز بو داده یک چهارم قاشق چای خوری، لیمو ترش ۱ عدد، دانه کاج یک دوم لیوان، نان لواش به مقدار لازم، ادویه دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را به نوارهایی به ضخامت ۵ میلیمتر برش داده و به روغن زیتون آغشته می کنیم. سپس  بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را در یک سینی چیده و در قسمت پایین کباب پز قرار می دهیم. کباب پز را روی دمای بالا قرار می دهیم تا بادمجان ها کمی سرخ شوند و گوجه فرنگی ها بپزند. تقریبا بعد از ۴ دقیقه گوجه فرنگی ها را برداشته و بادمجان ها را بر می گردانیم. ۴ دقیقه دیگر سرخ کرده و بر می داریم. سپس عدس، بادمجان، گوجه فرنگی، دانه کاج، جعفری و اسفناج را با هم مخلوط کرده و ادویه اضافه می کنیم. در یک کاسه ماست، سیر له شده، نصف آب لیمو ترش، فلفل قرمز و ادویه را ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. سس را روی سالاد ریخته و با روغن زیتون تزیین می کنیم. سالاد را همراه نان لواش سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن