سرآشپز

نام غذا: پای چوپان

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، سیب زمینی ۴ عدد، پیاز ۱ عدد، قارچ ورقه شده ۱ پیمانه، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، سس بشامل ۱ پیمانه، کره ۵۰ گرم، پنیر موزارلا به مقدار لازم، پنیر پارمسان به مقدار لازم، پاپریکا به مقدار لازم، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا کمی سبک و شفاف شود. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. بعد ادویه ها، نمک و فلفل را ریخته و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. بعد از چند دقیقه از روی حرارت بر می داریم.

سیب زمینی ها را آب پز کرده و له می کنیم. سپس کره، آویشن، پاپریکا و نمک را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سپس پوره سیب زمینی را به صورت توپ های کوچک در می آوریم.

مایه گوشتی را در ظرف مورد نظر ریخته و قارچ ها را روی آن می چینیم. سپس سس بشامل را ریخته و پنیر موزارلا را می پاشیم. توپ های سیب زمینی را روی پنیر و کنار هم چیده و کمی پنیر پارمسان می پاشیم. ظرف را در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. بعد از ۵ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا برشته و خوش رنگ شود. پس از ۲۰ دقیقه از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کمی از حرارت بیفتد. پای چوپان را همراه سس مورد نظر سرو می کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن