سرآشپز
نام غذا: قنبر پلو شیرازی
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم، برنج ۳ پیمانه، پیاز ۱ عدد، گردو ۵۰ گرم، کشمش ۱۰۰ گرم، رب انار ۱ قاشق غذا خوری، شیره انگور ۱ غذا خوری، زعفران به مقدار لازم، پودر سیر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پودر سیر، نمک و فلفل را به گوشت افزوده و کاملا ورز می دهیم. سپس از گوشت به اندازه فندق برداشته و به شکل کوفته های ریز در می آوریم. بعد کوفته ها را در روغن سرخ می کنیم.
گردوها را درشت خرد می کنیم. پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و همراه گردو تفت می دهیم. سپس کشمش را افزوده و کمی تفت می دهیم. گوشت، رب انار و زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم.
برنج از قبل خیس شده را در آب جوش و نمک ریخته و بعد از چند جوش خوردن آبکش می کنیم. کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگه مورد نظر را کف آن قرار می دهیم. سپس برنج و مایه آماده شده را لایه لایه می ریزیم. کمی رب انار را با شیره انگور تفت داده و روی برنج می ریزیم. سپس برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا دم بکشد.
الناز اشراقی