سرآشپز
نام غذا: سوپ مرغ و نخود
مواد لازم: ران مرغ بدون استخوان ۶۰۰ گرم، نخود پخته ۴۵۰ گرم، برنج باسماتی یک سوم فنجان، پیاز ۱ عدد، کرفس ۱ ساقه، سیر ۴ حبه، جعفری به مقدار لازم، زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق چای خوری، لیمو ترش ۱ عدد، آب مرغ ۶ فنجان، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، برگ بو ۲ عدد، زیره ۱ قاشق چای خوری، زردچوبه ۱ قشق چای خوری، فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا ران مرغ را خرد کرده و زردچوبه، زیره، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. سپس تکه های مرغ را به مخلوط ادویه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کرده و مرغ ها را در آن سرخ می کنیم. پوست و آب لیمو را گرفته و پوست آن را خلال های بزرگ برش می زنیم. کرفس و پیاز را خرد کرده و سیر را رنده می کنیم. مرغ ها را از روغن خارج کرده و کرفس و پیاز را در همان روغن ۶ دقیقه تفت می دهیم. بعد سیر و زنجبیل را افزوده و ۱ دقیقه تفت می دهیم. مرغ، آب مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را ریخته و ۱۵ دقیقه به آرامی می جوشانیم. سپس برنج، نخود و آب لیمو را افزوده و ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم بجوشد تا برنج بپزد. در آخر برگ بو و پوست لیمو را خارج کرده و نمک و فلفل را می ریزیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم.
* به ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو نیاز داریم.
* می توانیم از گشنیز به جای جعفری استفاده کنیم.
الناز اشراقی