سرآشپز
نام غذا: ماهی و سبزیجات
مواد لازم: ماهی ۱ عدد، تره فرنگی ۱ شاخه، پیاز ۱ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، هویج ۱ عدد، شکر ۲ قاشق مربا خوری، آب نصف پیمانه، آرد ذرت ۱ قاشق مربا خوری، سس سویا ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: گوش های ماهی را در آورده و شکم ماهی را نصفه باز کرده و تمیز می کنیم. چند برش به صورت اوریب داده و به آرد آغشته می کنیم. در روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شود. پیاز، تره فرنگی، هویج و فلفل دلمه ای را خرد می کنیم. آب، شکر و سس سویا را با هم مخلوط کرده و آرد ذرت را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا سس یک دست شود. به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه ای و تره فرنگی را تفت می دهیم. سپس سسی که آماده کرده ایم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. ماهی که سرخ شد می گذاریم تا روغن آن گرفته شود. سپس ماهی را در ظرف مورد نظر گذاشته و سبزیجات را کنار آن می ریزیم.
الناز اشراقی