سرآشپز
نام غذا: سوپ مرغ با سس آلبالو
مواد لازم: فیله مرغ ۳۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، آب ۱ پیمانه، شیر ۲ پیمانه، کره ۳۰ گرم، آرد ۳ قاشق سوپ خوری، چوب دارچین کوچک ۱ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم
سس آلبالو: آلبالو ۲۰۰ گرم، شکر ۴ قاشق سوپ خوری، سرکه ۱ قاشق سوپ خوری، آب یک چهارم پیمانه
طرز تهیه: ابتدا هسته آلبالوها را می گیریم. سرکه، آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. سپس آلبالوها را افزوده و اجازه می دهیم غلیظ شود. در آخر در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم.
پیاز و مرغ را نگینی خرد می کنیم. پیاز را در کره تفت می دهیم تا نرم شود. سپس مرغ را اضافه کرده و وقتی رنگ آن سفید شد آرد را اضافه می کنیم. زمانی که خامی آرد گرفته شد، شیر، آب، چوب دارچین، نمک و فلفل را می ریزیم. حرارت را ملایم می کنیم تا مواد کاملا پخته و غلیظ شود. بعد چوب دارچین را از سوپ خارج کرده و پوره می کنیم. سپس در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سرد شود. در آخر سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و سس آلبالو را روی آن می ریزیم. با خامه و آلبالو تزیین کرده و سرو می کنیم.
الناز اشراقی