سرآشپز

نام غذا: پنیر خانگی

مواد لازم: شیر ۲ کیلوگرم، لیموترش ۱ عدد، نمک ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا شیر را ۵ دقیقه جوشانده و نمک اضافه می کنیم. دوباره ۵ دقیقه جوشانده و آب لیمو را می ریزیم. هر از گاهی هم زده و بعد ۵ دقیقه جوشاندن از روی حرارت بر می داریم. شیر را در صافی با تور ریز می ریزیم تا آب آن گرفته شود. سپس فشار می دهیم تا آب آن کاملا گرفته شده و فقط پنیر بماند. پنیر را ۸ ساعت در یخچال قرار داده و پس از آن همراه نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا