سرآشپز
نام غذا: اسنک کدو
مواد لازم: کدوی رنده شده یک دوم پیمانه، تخم مرغ بزرگ ۱ عدد، پنیر چدار رنده شده یک دوم پیمانه، خرده نان یک چهارم پیمانه، پودر سیر یک چهارم قاشق مربا خوری، نمک و فلفل از هر کدام یک چهارم قاشق مربا خوری
طرز تهیه: فر را در دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. آب اضافه کدو را گرفته و با تخم مرغ زده شده، پنیر چدار، نان، پودر سیر، نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم. سپس در کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مواد را با فاصله مساوی می ریزیم. بعد با دست کمی فشار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم. اسنک کدو را با سس دلخواه سرو می کنیم.
الناز اشراقی