سرآشپز
نام غذا: سالاد فرانسوی
مواد لازم: کالباس ۲ عدد، کلم سفید کوچک ۱ عدد، هویج رنده شده به مقدار لازم، گردو ۵ عدد، کشمش ۲۰ عدد، سس مایونز به مقدار لازم، آب لیمو به مقدار لازم، فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا کلم و کالباس را خلالی خرد می کنیم. سپس کلم، کالباس، کشمش، گردوی خرد شده و هویج را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری سس مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدستی بدست آوریم. سپس سس را به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با کشمش تزیین می کنیم.
الناز اشراقی