سرآشپز
نام غذا: خورشت بامیه با تمر هندی
مواد لازم: گوشت ماهیچه ۵۰۰ گرم، بامیه نیم کیلو گرم، سیب زمینی ۳ عدد، پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپ خوری، تمر هندی یک دوم بسته، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا گوشت را خرد کرده و با یک قاشق غذا خوری روغن تفت می دهیم. وقتی گوشت به روغن افتاد پیازسرخ شده و ۳ لیوان آب را اضافه کرده و حرارت ملایم را می کنیم تا بپزد. انتهای بامیه ها را گرفته و با ۲ قاشق سوپ خوری روغن کمی سرخ می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی را به بامیه افزوده و کمی تفت می دهیم. تمرهندی را در ۱ لیوان آب جوش قرار داده و بعد از ۲ ساعت از صافی رد می کنیم. بعد تمر هندی، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم. در آخر گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا خورشت جا بیفتد. سیب زمینی ها را به صورت حلقه های باریک برش داده و سرخ می کنیم. خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و سیب زمینی ها را دور آن می چینیم. سپس همراه برنج سرو می کنیم.
* برای خوش عطر شدن خورشت می توانیم از ۱ فنجان نعناع و جعفری سرخ شده استفاده کنیم.
الناز اشراقی