سرآشپز

نام غذا: یتیمچه

مواد لازم: بادمجان ۲ عدد، سیب زمینی ۲ عدد، پیاز متوسط ۲ عدد، هویج ۱ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، کره ۵۰ گرم، رب گوجه فرنگی به مقدار لازم، فلفل خشک تند ۱ عدد، زعفران ۱ قاشق چای خوری، زرد چوبه یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان، سیب زمینی، پیاز، هویج و گوجه فرنگی را به صورت حلقه خرد می کنیم. سپس به ترتیب پیاز، هویج، سیب زمینی و بادمجان را در قابلمه چیده و روی هر ردیف گوجه فرنگی می چینیم. رب گوجه فرنگی، زعفران دم کرده، زرد چوبه، نمک و فلفل را در ۱ لیوان آب حل کرده و همراه کره به مواد اضافه می کنیم. در ظرف را به صورت نیمه باز می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم. زمانی که مواد پختند یتیمچه را همراه نان سرو می کنیم. این غذا را همراه ماست یا ماست و خیار یا ترشی می توانیم سرو کنیم.
* به جای کره و آب می توانیم از ۱ لیوان آب گوشت استفاده کنیم. می توانیم به مواد چند حبه سیر نیز اضافه کنیم.
* زعفران می توانیم اضافه نکنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا