سرآشپز
نام غذا: دلمه بادمجان ترکی
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، بادمجان ۴ عدد، پیاز ۱ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را از طول به چهار قسمت تقسیم کرده و سرخ می کنیم. پیاز را ریز خرد کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد رب و جعفری را افزوده و اجازه می دهیم مواد کاملا بپزد. گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه می کنیم.
۲ تا از ورقه های بادمجان را به صورت بعلاوه روی هم گذاشته و وسط آن مقداری از مایه گوشتی می ریزیم. بعد مقداری پنیر ریخته و بادمجان ها را می بندیم. با خلال دندان محکم کرده و یک حلقه گوجه فرنگی روی آن قرار می دهیم. ظرف مورد نظر را چرب کرده و دلمه ها را در آن می چینیم. ظرف را در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا پنیر آب شده و گوجه فرنگی ها بپزند.
* بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش می زنیم.
* موقع بستن دلمه اول بادمجان زیری را بسته بعد بادمجان رویی را می بندیم.
* می توانیم بسته به ذائقه ادویه به گوشت اضافه کنیم.
الناز اشراقی