سرآشپز

نام غذا: مینی جام لازانیا

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم، سوسیس خرد شده ۴۵۰ گرم، خمیر یوفکا ۲۴ عدد، پنیر خامه ای یک سوم فنجان، پنیر پیتزا یک دوم فنجان، سس گوجه فرنگی ۱ فنجان، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت را کمی سرخ کرده و سوسیس را اضافه می کنیم. سپس سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را افزوده و بعد کمی تفت دادن از روی حرارت بر می داریم. خمیر ها را در قالب کاپ کیک قرار داده و اضافه های آن را جدا می کنیم. خمیر ها را کمی چرب کرده و مقداری پنیر خامه ای می ریزیم. بعد از مایه گوشتی ریخته و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم. دوباره خمیر گذاشته و مراحل را تکرار می کنیم. قالب را در فر از قبل گرم شده در ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که پنیر ذوب و طلایی شد لازانیا آماده است.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا