سرآشپز
نام غذا: خوراک کلم بروکلی و تخم مرغ
مواد لازم: کلم بروکلی ۱۷۵ گرم، تخم مرغ بزرگ ۴ عدد، کره ۱۵ گرم، پنیر چدار ۹۰ گرم، سس خردل به مقدار لازم، شیر ۱۵۰ میلی لیتر، آب لیمو به مقدار لازم، آرد ۲ قاشق غذا خوری، پودر فلفل دلمه ای قرمز به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا کلم بروکلی را گل کرده و در آب و نمک به مدت ۴ دقیقه می پزیم تا ترد و نرم شوند. سپس آبکش کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
آرد را به مدت ۱ دقیقه در کره تفت داده و شیر را به آرامی اضافه می کنیم. مدام هم می زنیم تا غلیظ شود و مقداری نمک و فلفل می ریزیم. سپس خردل و آب لیمو را افزوده و هم می زنیم تا ۲ دقیقه بجوشد. سس را از روی حرارت برداشته و دوسوم پنیر را ریخته و هم می زنیم تا کاملا آب شود. بعد سس پنیر را روی کلم بروکلی ها می ریزیم.
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده را آنقدر می زنیم تا کاملا سفت شده و فرم بگیرد. سپس کمی نمک و فلفل افزوده و وسط کلم بروکلی ها می ریزیم. زرده ها را وسط سفیده قرار داده و باقی پنیر را می پاشیم. بعد ظرف را در فر با حرارت متوسط از قبل گرم شده به مدت ۳ الی ۴ دقیقه قرار می دهیم تا سفیده کمی طلائی شده و پنیر آب شود. روی خوراک پودر فلفل دلمه ای پاشیده و سرو می کنیم.
الناز اشراقی