سرآشپز

نام غذا: شکلات داغ اسپایکی

مواد لازم: شکلات ۱۰۰ گرم، خامه زده شده ۱ فنجان، شیر یک دوم فنجان، شیر نارگیل یک دوم فنجان، شکر یک دوم قاشق سوپ خوری، وانیل یک دوم قاشق چای خوری، خلال دارچین به مقدار لازم، جوزهندی به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا شیر و شیر نارگیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس به ترتیب کمی دارچین و جوزهندی، وانیل، شکر و شکلات را اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا شکلات کاملا حل شود. بعد از روی حرارت بر داشته و در فنجان ها می ریزیم. شکلات داغ اسپایکی را با خامه تزیین کرده و سرو می کنیم.
* از شکلات نیمه شیرین و خامه شیرین استفاده می کنیم.
* ترجیحا از شکر سرخ یا قهوه ای استفاده می کنیم.
* طرز تهیه شیر نارگیل: مقداری نارگیل، شیر و شکر را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا