سرآشپز
نام غذا: ساندویج مرغ
مواد لازم: سینه مرغ پخته و خرد شده ۲ فنجان، کرفس خرد شده یک سوم فنجان، ترخون خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، گوجه فرنگی ۱ عدد، کاهو ۴ برگ، ماست ساده یونانی یک چهارم فنجان، سس مایونز یک دوم فنجان، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، نان تست سبوس دار ۸ عدد، فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا مرغ، کرفس، ترخون، ماست، سس مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. سپس کاهوها را روی ۴ تا از نان ها قرار داده و مقداری از مخلوط مرغ را می ریزیم. گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و دو حلقه روی هر یک می چینیم. بعد باقی نان ها را روی آنها قرار می دهیم. ساندویج مرغ آماده سرو است.
الناز اشراقی