سرآشپز
نام غذا: پیتزای گوشت قلقلی
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم، پیاز قرمز خلال شده یک چهارم پیمانه، فلفل دلمه ای زرد خلال شده یک دوم پیمانه، تخم مرغ ۱ عدد، سس پیتزا ۲ پیمانه، پنیر رومانو رنده شده ۲ قاشق غذا خوری، شیر ۲ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری، خمیر پیتزا به مقدار لازم، خرده نان تست یک چهارم پیمانه، نشاسته ذرت به مقدار لازم، پودر مرزنجوش یک دوم قاشق چای خوری، پودر سیر یک دوم قاشق چای خوری، فلفل سیاه یک هشتم قاشق چای خوری، نمک یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ، خرده نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. گوشت را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. سپس از مایه گوشتی برداشته و به شکل کوفته قلقلی ریز در می آوریم. کوفته ها را در روغن زیتون روی حرارت ملایم می پزیم تا طلایی رنگ شوند. بعد روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. کف قالب پیتزا آرد ذرت پاشیده و خمیر پیتزای وردنه شده را در آن قرار می دهیم. تمام سطح خمیررا به سس پیتزا آغشته کرده و کمی پنیر می پاشیم. بعد فلفل دلمه ای و پیاز را روی آ ن پخش کرده و کوفته ها را می چینیم. باقی پنیر را ریخته و در فر از قبل گرم شده در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم. بعد از ۱۲ دقیقه که روی پیتزا طلایی و برشته شد آماده سرو است.
الناز اشراقی