سرآشپز
نام غذا: قیله خوزستانی با کنسرو ماهی تن
مواد لازم: کنسرو تن ماهی ۲ عدد، پیاز بزرگ ۲ عدد، سیر ۵ حبه، گوجه فرنگی ۴ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، گشنیز خرد شده ۳۰۰ گرم، شنبلیله خشک کمی، شیره تمر هندی یک چهارم بسته، آرد ۴ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه:ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم. پیاز را تفت داده و وقتی طلایی شد سیر را اضافه می کنیم. سپس به ترتیب گشنیز، شوید، آرد، رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. تمرهندی را در کمی آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم. بعد از چند جوش زدن نمک و فلفل را افزوده و مقداری آب می ریزیم. به مدت ۱ ساعت در حرارت کم می گذاریم بجوشد تا مواد پخته و نرم شوند. در یک ربع آخر تن ماهی را می ریزیم. خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه برنج سرو می کنیم.
* در این خورشت از فلفل قرمز فراوان استفاده می کنیم.
الناز اشراقی