آموزش زبانهای خارجی در حوزههای علمیه ضرورت است
مدیر حوزه های علمیه آذربایجان شرقی با تاکید بر علم آموزی منطبق بر تحولات روز افزون دنیا، گفت: بر همین اساس آموزش و یادگیری زبان های مختلف خارجی در حوزه های علمیه ضرورت دارد
به گزارش ارک خبر، حجت الاسلام اسماعیل روشنتن در دومین گردهمایی اساتید ادبیات عرب با مدیران مجتمع آموزشی پژوهشی بینالملل حوزههای علمیه در تبریز، یادگیری زبانهای مختلف برای ابلاغ پیام دین را بسیار مهم خواند و افزود: ابلاغ پیامهای دین و شریعت نیاز به تقویت دانشآموزان و طلبههایی دارند که بتوانند این مسئولیت بسیار بزرگ را برای تشنگان این معارف در اقصی نقاط جهان برسانند.
وی اهمیت زبان در بسط، توسعه و ترویج معارف دینی را بسیار وسیع خواند و اظهار کرد: برای ما به عنوان معلمانی که دغدغه تربیت یاران آخرالزمانی را داریم، اکتفا به یک زبان اصلی و زبان محل تولدمان شاید توجیه چندانی در شرایط تغییر و تحولات سریع جوامع، نداشته باشد و یادگیری زبان های مختلف برای ابلاغ پیام دین ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
روشن تن با بیان اینکه آنچه که اساتید حوزه ها مطالبه می کنند، ایجاد ذهنیت و تصور درست در خود و شاگردان برای رفتن و سوق دادن به سمت یادگیری زبان است، از زبان آموزی تعداد ۲۷۰ نفر از طلبه های آذربایجان شرقی خبر داد که می تواند فرصتی بسیار مغتنم برای ارتقای سطح زبان های خارجی در استان باشد.
وی ادامه داد: ممکن است افرادی فقط در ارتباط با اقتصاد یا مسائل مادی و یا برای مباحثی مثل آرام کردن خود و پاسخ به نیازهای روحی زبان دیگری بخواهند یاد بگیرند، اما آموختن زبان های خارجی برای طلاب به عنوان مبلغان دین به خاطر مسئولیت بزرگ ابلاغ دین یک ضرورت انکارناپذیر است.
روشنتن یادآور شد: باید توجه داشت یادگیری زبان و تقویت شاگردانی که در مکتب اسلام آموزش می بینند برای ایجاد یک ارتباط موثر در دنیایی که نیازمند انواع ارتباطات و تبادل پیامهای مختلفی است، بسیار موثر می باشد.
وی گفت: امروز ما نمیتوانیم در یک زبان متوقف شویم، چون این شیوه به معنی تعطیل و بسته کردن دروازههای مختلف علوم است، پس اکنون بیش از پیش برای یادگیری زبان دوم که اولویت همه ما زبان دین و قرآن که عربی است، باید اقدام کرد.
روشن تن ادامه داد: اگر ما تصور درستی از بحث زبان به طلبههای خود انتقال بدهیم، این تصور، تصدیق درست را هم به دنبال خواهد داشت.