مرکز پنج‌طبقه کنترل مدیریت هوشمند شهری احداث می‌شود

شهردار تبریز از تغییر ساختار نظارتی در حوزه شهرسازی از ابتدای آغاز به کار دوره جدید مدیریت شهری خبر داد و گفت: راه‌اندازی سامانه‌های هوشمند مانند سرا ۱۰، سازوکار کنترل عملکرد حوزه‌های حساس شهرداری تبریز را تقویت می‌کند.

به گزارش ارک خبر،به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، یعقوب هوشیار در هفتمین جلسه از دور ششم قرارهای خدمت، از روند اجرای پروژه‌های عمرانی منطقه یک به صورت میدانی بازدید و بر تسریع اجرای آن‌ها با هدف جلب رضایت حداکثری شهروندان تاکید کرد.

 

وی در این بازدید سلامت مالی و تکریم شهروندان را دو خط قرمز خود با مدیران و کارکنان عنوان کرد و گفت: مدیران علاوه بر اینکه باید از سلامت مالی برخوردار باشند، بر رفتار و عملکرد پرسنل نیز نظارت کنند تا برخورد جدی با متخلفان در راستای صیانت از آبرو و حیثیت مجموعه بزرگ و خدمتگزار شهرداری صورت گیرد.

 

شهردار تبریز پروژه مسیرگشایی شهید آیت الله آل هاشم موسوم به طرح نجات تبریز، مرکز کنترل مدیریت هوشمند شهری(مدیریت بحران) و تقاطع غیر همسطح شهدای میلاد شهر را از مهم‌ترین اقدامات شهرداری تبریز با اهتمام منطقه یک عنوان کرد.

 

وی با اشاره به پیشرفت ۹۰ درصدی و اهمیت تسریع در اتمام اجرای تقاطع غیر همسطح شهدای میلاد شهر، اظهار کرد: ترافیک روان، ارتقای ایمنی حرکت، سواره و پیاده، ارتقای کمی و کیفی فضای سبز محدوده پروژه‌ها از مهم‌ترین اهداف در اجرای این پروژه است.

 

وی با اشاره به اجرای ۱۱۰هزار مترمربع خاکبرداری و پنج هزار مترمربع بتن‌ریزی در این پروژه خاظرنشان کرد: پروژه شهدای میلادشهر با احتساب رمپ‌های آن یک کیلومتر طول دارد و با تغییر روش اجرا، سرعت اجرای کار بالا رفته و ۲۵۰ هزار تن میلگرد صرفه‌جویی شده است.

 

هوشیار اضافه کرد: پروژه تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد که با هزینه‌ای حدود ۷۲۰ میلیارد ریال و پیشرفت ۹۰ درصدی در حال اجرا است و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

 

وی یادآوری کرد: هدف از اجرای تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد_پاسداران، اتصال شرق پاسداران به حیدرآباد به طول ۴۶۰ متر بوده که در آینده امکان دسترسی این اتوبان از سمت میدان آذربایجان به بزرگراه شمال‌غرب تبریز (ارس) را تامین خواهد کرد.

 

همچنین وی در بازدید از مرکز مدیریت هوشمند شهری تشریح کرد: مرکز پنج طبقه کنترل مدیریت هوشمند شهری(مدیریت بحران) این امکان را فراهم می‌کند تا بیشترین آمار داده‌ای در کوتاه‌ترین زمان برای اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش حداکثری طبعات مواقع بحرانی در اختیار مدیریت شهری قرار گیرد.

 

شهردار تبریز مطرح کرد: این پروژه با زیربنای هشت هزار ۵۰۰ مترمربع در ۶ طبقه سازه‌ای با اعتباری بالغ بر ۷۵ میلیارد تومان با قوت تمام توسط شرکت عمران و توسعه آذربایجان درحال اجراست و با اتمام این پروژه تمامی معابر و شبکه‌های شهری به پایش تصویری مجهز می‌شود.

 

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی این پروژه نیز گفت: پروژه مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران شهرداری تبریز به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی رسید.

 

پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری شهید آل هاشم یکی دیگر از پروژه‌های مورد بازدید مدیریت شهری در حاشیه برگزاری هفتمین جلسه از دور ششم قرار های خدمت شهرداری تبریز بود.

 

هوشیار با اشاره به آسفالت‌ریزی کیلومتر صفر تا هزار مسیرگشایی ۴۵ متری شهید آل‌هاشم گفت: در این مسیر مشکل تملک وجود نداشته و باند تندرو آن آسفالت‌ریزی شده است که در ادامه کار باندهای کندرو آن نیز کار می‌شود.

 

وی افزود: در صورت جابجایی تاسیسات شهری توسط ادارات خدمات‌رسان، سرعت اجرای پروژه بالا می‌رود.

 

وی با اشاره به حجم تملکات انجام گرفته در این مسیر نیز گفت: ۷۵۸ باب ملک مسکونی و آپارتمانی، ۲۰ هزارمتر عرصه، ۳۰ هزار متر اعیان و ۱۰۰ مغازه به سرقفل و زیرقفلی در این مسیر ۱۶۰۰ متری تملک شده است.

 

وی تأکید کرد: شهرداری تبریز از آغاز این پروژه تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان برای این مسیر هزینه کرده است که ۱۲۰ میلیارد تومان دیگر برای تملک ۲۵ ملک باقیمانده آن برآورد شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا