۱۲ هنری ارزشمند، هدیه چهارمین سمپوزیوم مجسمه سازی به تبریز

خلق یک اثر هنری نیازمند ذهنی خلاق و تیز بین است که با نگاهی متفاوت و جستجوگر نظاره گر جهان هستی است. هنرمند دلی رئوف و روحی زیباپسند دارد؛ آنگونه که از سنگ و خاک، گُل و بوته می آفریند و بر چوب و گِل نقش حیات می زند. جان کلام آن که هر آنچه زیبایی و دلنوازی است، بخشی از آن حاصل دستان توانمند و تلاشگر هنرمندان رشته های مختلف است.

به گزارش ارک خبر، داشت: تاریخ تبریز و آوازه آن برای همگان روشن است و من از بودن در این شهر به خود می بالم.

آیدا میرزایی از دیگر شرکت کنندگان دانشجویی در این سمپوزیوم نیز، دانشجوی دانشگاه هنر تهران و اهل تهران است و با اثر پیله تن، مشغول فعالیت در این سمپوزیوم است؛ وی در خصوص اثر خود گفت: پروانه جزو زیباترین موجودات در تصورات کودکان است و همین امر موجب شد تلفیق چهره انسان و پروانه، موضوع اثر من باشد.

 

 

 

وی درباره برگزاری سمپوزیوم نیز تصریح کرد: اتفاق خوبی است که تبریز نسبت به هنر و شاخه های مختلف آن، توجه نشان می دهد و ما از حضور در این سمپوزیوم خوشحالیم. اما به نظر می رسد که ظرفیت های تبریز کهن، بیشتر از این باشد.

 

جعفر رضازاده، هنرمند تبریزی در خصوص اثر خود توضیح داد: رابطه بین مادر و فرزند، یکی از زیباترین و شگفت انگیزترین روابط انسانی است و همین زیبایی، الهام بخش اثر من شده و در ذهنم شکل گرفت. این اثر به صورت انتزاعی، تداعی مادر و فرزندی است که یکدیگر را در آغوش گرفته اند.

 

این هنرمند اهل تبریز از برگزاری چهارمین سمپوزیوم ملی مجسمه سازی در تبریز، ابراز خوشحالی کرد و خاطرنشان کرد: تبریز شهر هنرپروری است که در تاریخ هنر ایران، جایگاه ویژه ای دارد و وقوع چنین رویدادی، لایق و شایسته تبریز است.

 

 

 

چهارمین سمپوزیوم مجسمه سازی، با ۱۲ اثر ماندگار برای تبریز خاتمه یافت و نفرات برتر آن، مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند. یکی از آثار نیز به نام دعوت، به عنوان اثر برگزیده معرفی و تقدیر ویژه ای از آن به عمل آمد.

 

آنچه که در جایگاه محصول این سمپوزیوم و سمپوزیوم های پیش از این باید مورد توجه قرار گیرد، آثار هنری ارزشمندی است که تبریز به دست آورده و در نقاط مختلف شهر عرضه شده اند. آثار این دوره نیز در پارک مادر و کودک تبریز نصب شده و به نمایش گذاشته می شوند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا