بودجه محیط‌زیست آذربایجان‌شرقی ۵ برابر شده‌است

مدیرکل سابق حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی در مراسم تودیع خود با ارایه گزارشی از فعالیت ۳۲ ماهه خود، گفت: در این مدت تلاش کردم کمبودها و نارسائی های حوزه سخت افزاری و نرم افزاری مجموعه را تا حدودی جبران کنم.

به گزارش ارک خبر، به نقل از اداره کل محیط زیست آذربایجان شرقی، شهنام اشتری در مراسم تودیع و معارفه، ایجاد و راه اندازی تعداد چهار پاسگاه جدید و آماده سازی ۲ پاسگاه دیگر محیط بانی، اجرای طرح هوشمندسازی در ۸۰ درصد مساحت اراضی زیر پوشش محیط زیست آذربایجان شرقی، افزایش تجهیزات انفرادی محیط بانان، تعادل بخشی به توسعه صنعتی با الزامات زیست محیطی، ساخت روگذر حیات وحش در شهرستان جلفا، به روز رسانی طرح های حفاظت از تالاب های استان، کوتاه کردن پاسخ به استعلامات و صدور مجوزهای زیست محیطی و ایجاد تمهیدات زیست محیطی در واحدهای فولادی، پیگیری آلودگی رودخانه ارس با ارمنستان و جلوگیری از تخلیه فاضلاب به آن را از جمله کارنامه مدیریتی خود برشمرد.

 

وی تلاش برای افزایش بودجه اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی را از دیگر فعالیت های دوره مدیریتی خود بیان و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ بودجه این مجموعه ۴۰ میلیارد ریال بود که این رقم را به ۵۰۰ میلیارد ریال در سالجاری رساندیم.

 

اشتری ادامه داد: علاوه بر بودجه های ملی، معادل ۱۰۰ میلیارد ریال برای آبرسانی به تالاب قوری گل و ۷۰ میلیارد ریال نیز از محل منابع مدیریت بحران استان جذب کردیم.

 

وی بازسازی ۴۵ واحد ساختمان، خرید پنج دستگاه خودرو و توسعه خانه های محیط زیست و ارتباط موثر و مستمر با رسانه ها و خبرنگاران را از دیگر فعالیت های ۳۲ ماهه مدیریت حفاظت محیط زیست آذربایجان شزرقی بیان کرد.

 

سرپرست جدید حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی نیز در این مراسم رویکرد اصلی خود در این مجموعه را همکاری با تشکل های مردم نهاد، تعامل با صاحبان صنایع و هماهنگی با دستگاه های مختلف اعلام و اظهار کرد: لازمه تحقق این رویکردها برخورداری از شجاعت و جسارت است که در این مسیر تلاش خواهم کرد.

محمدحسین حسن زاده با بیان اینکه ممنوعیت چاره ساز رفع مسایل و مشکلات زیست محیطی نیست، یادآور شد: باید توسعه را همسان و با رعایت الگوها و مقررات زیست محیطی دید، چون ما به هیچ عنوان دنبال تعطیلی واحدهای صنعتی نخواهیم بود.

وی دریاچه ارومیه را مساله مرگ و زندگی مردم چند استان به ویژه آذربیجان شرقی دانست و یادآور شد: این دریاچه به هر طریق ممکن باید احیا شود و بر این اساس از نقطه نظرات و طرح های صاحب نظران دانشگاهی باید بهره برد.

به گزارش ایرنا، در پایان این مراسم از تلاش های شهنام اشتری قدردانی و محمدحسین حسن زاده به عنوان سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی معرفی شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا