اجرای ۱۰ برنامه فرهنگی و هنری ویژه دهه کرامت در منطقه ۷

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خبر داد:
اجرای ۱۰ برنامه فرهنگی و هنری ویژه دهه کرامت در منطقه ۷
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از برگزاری ۱۰ برنامه متنوع به‌مناسبت دهه کرامت خبر داد و گفت: این برنامه‌ها از نهم تا سی‌ویکم اردیبهشت در مراکز فرهنگی، فرهنگ‌سراها، مدارس و بوستان‌های سطح منطقه به‌منظور ترویج فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی و ایجاد فضایی شاداب برای شهروندان برگزار می‌شود.
به گزارش ارک خبر، مهدی سلطان‌آقایی با اشاره به برگزاری جشن‌های باشکوه به مناسبت این ایام گفت: این جشن‌ها شامل برنامه‌های متنوعی بوده که به‌منظور ایجاد شادی و نشاط در بین خانواده‌ها طراحی شده است.
وی از اجرای سرودهای میدانی در نقاط مختلف منطقه خبر داد و افزود: مسابقات کتابخوانی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود تا با تشویق جوانان به مطالعه، بتوانیم نسلی آگاه و فرهیخته پرورش دهیم.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از تجلیل از معلمان نخبه منطقه ۷ خبر داد و گفت: برگزاری غرفه‌های فرهنگی هنری از دیگر برنامه‌های این روزهاست که در آن‌ها آثار هنرمندان محلی به نمایش گذاشته می‌شود؛ این غرفه‌ها فرصتی برای معرفی هنرهای بومی و محلی و حمایت از هنرمندان منطقه است.
وی با بیان اینکه این برنامه‌ها در مکان‌های مختلفی همچون هنرسرای خورشید و باغ فدک برگزار می‌شود، افزود: تلاش کرده‌ایم تا این برنامه‌ها در دسترس عموم قرار گیرد و همه افراد جامعه بتوانند از آن‌ها بهره‌مند شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا