طرح میدان شهدای مشهد فرصتی برای پیوست نگاران فرهنگی است
پایگاه خبری ارک :
محمود هراتی روز سه شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد در اعتراض به نطق جلسه گذشته رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی در انتقاد از طرح میدان شهدا افزود: زیر سوال بردن این طرح به معنای زیر سوال بردن مدیران جهادی و تقابل با مدیریت جهادی است.
وی اظهار کرد: میدان شهدای مشهد قبل از انقلاب اسلامی به میدان مجسمه معروف بود و این میدان یک شش راهه بود که تقابل های سیاسی و شهرسازی در آن وجود داشت.
وی با بیان اینکه مجسمه شاه در نزدیک حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) نمونه ای از این تقابل مذهبی و سیاسی بود گفت: این میدان از ابتدا نیز هویت مذهبی خاصی نداشت که در طرح فعلی این هویت نادیده گرفته شده باشد.
هراتی افزود: این گذرگاه هم اکنون در طراحی جدید به یک عرصه تبدیل شده و از عالی ترین فضاهای ساختار شهری است.
وی با بیان اینکه پیوست نگاران فرهنگی از ظرفیتهای فرهنگی این طرح به خوبی استفاده نکرده اند، اظهار کرد: در این میدان فرصت بی نظیر برای دیوارنگاران فرهنگی ایجاد شده و بهترین طرح های فرهنگی را می توان در این محدوده اجرا کرد.
وی گفت: مسائل اجرایی موضوعات پیچیده ای هستند و بدون بررسی نباید اتهام زد.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: هدف از نطق جلسه قبل زیر سوال بردن جهادگران نبوده بلکه منظور حجت الاسلام مجید فاطمی انتقاد به مشاور طرح بود.
محمد کمال سرویها افزود: فضای نقدهای منصفانه در شورای اسلامی شهر مشهد باز است.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی مشهد در جلسه علنی ششم مهر ماه در نقد پروژه میدان شهدای این شهر گفته بود: طرح بازسازی میدان شهدا طرحی بی هویت است و هیچ نشانی از مشهد و شهدا ندارد.
اجرای طرح میدان شهدا به عنوان یکی از بزرگترین برنامه های نوسازی و بهسازی بافت فرسوده مشهد از سال 1383 آغاز شده و 70 پروژه با کاربریهای مختلف تجاری، اداری، فرهنگی و مذهبی به مساحت 35 هکتار در این میدان در دست اجراست.
7505 / 6053 خبرنگار: ندا جواهرفر ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم