رشد 25هزار درصدی کشفیات برخی از کالاهای قاچاق در هرمزگان

‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک :
عزیزالله کناری یکشنبه درمصاحبه اختصاصی با ایرنا افزود:در6ماه نخست امسال باهمکاری بسیارخوب اعضای کمیسیون استان ودستگاه های کاشف شامل اطلاعات، گمرکات، انتظامی، دریابانی کشفیات بسیاری از جمله بیش از 11 و نیم میلیون عدد دارو کشف شده و این درحالی است که در مقایسه با هم سنجی با پارسال که 40 هزار عدد دارو بوده ، 25 هزار درصد رشد داشته است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان بیان داشت: در این مدت همچنین کشفیات اسباب بازی بالای سه هزار درصد و مشروب الکلی نیز 1300 درصد رشد داشته است.
کناری:در این مدت همچنین 13 کانتینر کاغذ دیواری کشف شد که پس از برخورد، متهمان به 80 کانتینر نیز اعتراف کردند و همچنین یک کانتینر حامل محموله های قاچاق کشف شد که پس از انجام کار اطلاعاتی 11 کانتینر ظروف شیشه ای اظهار شده درحالی که ظروف سرامیکی بوده است.
وی اضافه کرد: کشف 17 کانتینر پوشاک، حدود 27 کانتینر شامل مصنوعات حصیری، دکوری و اسباب بازی ها، یکهزار و700 دستگاه یخچال و 230 میلیون نخ سیگار قاچاق از دیگر کشفیات دستگاه های کاشف در این مدت 6 ماه بوده است.
وی ادامه داد: در 6 ماه نخست امسال ، هشت نوبت انهدام کالا صورت گرفته که افزون بر 180 تن انهدام شامل بیش از108 تن انواع میوه ومحصولات کشاورزی و 75 تن لوازم آرایشی و بهداشتی بوده است.
وی گفت:آن چه ازمبادی رسمی وغیررسمی واردکشور می شود، بویژه کالاهای سلامت محور، انواع خوراکی ها ، انوع داروها ، انواع مکمل ها و انواع تقویتی ها که نظارت در مراحل ساخت ، انتقال و نگهداری آن نیست، قاچاق محسوب شده و برای جامعه زیان آور است و برای استفاده کنندگان ضرر دارد.
دبیرکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان گفت:ازابتدای سال تاکنون حجم زیادی از این کالاهای قاچاق نابود شده وسیاست کشور نیز براین است که کالاهای سلامت محور که مشکل سلامت زیان جامعه دارند، معدوم کنند.

**قاچاق کالا چند بعدی است/همه دستگاه ها باید در مبارزه با قاچاق کالا دخیل باشند
کناری در ادامه یادآورشد: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان متشکل ازمجموعه دستگاه های اجرایی و نظارتی استان است که در راس کمیسیون نماینده عالی دولت (استاندارهرمزگان) و در زیرمجموعه نیز دستگاه های زیربط هستند که هر کدام وظایفی در بخشی از مبارزه با قاچاق دارند.
وی با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق کالا تنها یک دستگاه خاصی ندارد بلکه یک موضوع چند بعدی است،افزود: برخی از این دستگاه ها کار فرهنگی و پیشگیری، برخی کار کشفیات، برخی کار تسهیل در روند تجارت فرامرزی، برخی وظیفه اطلاع رسانی و برخی نیز وظیفه رسیدگی به پرونده های مکشوفه به ظن قاچاق را برعهده دارند که در استان این همکاری بسیار خوب است و همه دستگاه ها با محوریت استاندار وظایف مربوطه را دنبال می کنند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا وارزهرمزگان تاکید کرد: کمیسیون وظیفه اش برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بین دستگاه هاست لذا باتوجه به عنوان کمیسیون نتیجه می گیریم همه دستگاه ها در زمینه مبارزه با قاچاق کالا وارز و انجام وظایف مربوطه باید هماهنگ با کمیسیون باشند و براساس برنامه های کمیسیون حرکت کنند.
کناری گفت: در سه سال گذشته ریاست کمیسیون و همچنین ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز همواره سیاست را بر انجام کار اطلاعاتی و میدانی و شناسایی افراد موثر در مبارزه با قاچاق و به عبارتی دانه درشت ها داشتند.
وی اضافه کرد: در بخش مبارزه با قاچاق، کشفیات استان و کشور همواره در حال افزایش بوده ،به لحاظ اینکه ما به جای اینکه انرژی وظرفیت دستگاه ها مصروف برخورد با کالاهای جزئی شوند این ها را برای محموله های بزرگ و سرباندها متمرکز کردیم.
این مسئول یادآورشد: تقریبا مسیر و فعالیت قاچاق برای قاچاقچیان در سطح استان ناامن و پُرهزینه شده و برای آنها کم کم به صرفه نبوده که کار قاچاق را انجام بدهند و به دنبال انجام فعالیت از مسیر رسمی هستند.
کناری گفت: در مبارزه با قاچاق، نسبت به همه کالاها حساس هستیم و کالاهایی که قرار است از مرزهای ما وارد یا خارج شوند و کالاهایی که از مبادی و مسیرهای رسمی طی نکند، قاچاق محسوب شده و با آنها برخورد می شود.
7195/6048
خبرنگار:رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: خلیل تنیده

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا