نظارت بهداشتی بر توزیع فرآورده خام دامی در جنوب کرمان تشدید می شود

به گزارش‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک به نقل از ایرنا مطهره مختاری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این اداره کل در روزهای پایانی سال اقدام به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در قالب راه اندازی اکیپ ثابت و سیار بازرسی بهداشتی در 2 نوبت صبح و بعداز ظهر کرده است.
وی تصریح کرد: این طرح در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان از 25 اسفند آغاز می شود و تا 15 فروردین ماه 96 ادامه دارد.
وی گفت: اکیپ های بازرسی بهداشتی بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، هتل‌ها، کبابی‌ها، ،قصابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و سایر اماکن عرضه و نگهداری فرآورده های دامی کنترل و نظارت ویژه دارند.
این مسئول بیان کرد: به شهروندان و مسافران توصیه می شود هنگام خرید محصولات دامی به
مهر و برچسب بهداشتی محصول، رنگ، بو و وضعیت ظاهری آن توجه کافی کرده و
در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با شماره تماس 1512یا 61- 43219160-034 اطلاع دهند.
اداره کل دامپزشکی جنوب استان کرمان هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، فاریاب، کهنوج، قلعه گنج، رودبارجنوب و منوجان را زیر پوشش دارد.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشار دهنده: رسول محمدحسنی
7450/3028

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا