آش گندم

آش-گندم

در این مطلب با طرز تهیه آش گندم آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

گندم ۴۰۰ گرم،

نخود ۲۵۰ گرم،

لوبیا چیتی ۲۵۰ گرم،

سبزی آش ۱ کیلو گرم،

پیاز داغ ۵ قاشق غذا خوری،

سیر داغ ۳ قاشق غذا خوری،

نعناع داغ به مقدار لازم،

کشک به مقدار لازم،

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل خیس می کنیم. سپس گندم را شسته و همراه نخود و لوبیا می پزیم. وقتی کاملا پختند سبزی خرد شده، پیاز داغ، سیر داغ، نمک و فلفل را افزوده و حرارت را کم می کنیم. زمانی که آش کاملا جا افتاد و به غلظت لازم رسید آماده است. آش گندم را در ظرف مورد نظر ریخته و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

 الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا