«مهاجرت مقدس»؛ توصیه بروجردی به مردم
ارک خبر- رئیس کمیسیون امنیت ملی با انتقاد از بروز شبهات سازمان یافته علیه پیامرسانهای داخلی گفت: این فضاسازی باعث نگرانی مردم و عدم مهاجرت آنها از خانه بیگانه به خانه خودی شده است.
به گزارش ایسنا، جلسه مشترک کمیسیونهای امنیت ملی و سیاست خارجی و اقتصادی مجلس شورای اسلامی صبح امروز (دوشنبه، ۲۰ فروردین ماه) با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی پیرامون دغدغههای اقتصادی پیامرسان خارجی تلگرام در مجلس برگزار شد.
علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ابتدای این جلسه با اشاره به ابعاد مختلفی که از تلگرام حائز اهمیت است، گفت: تلگرام به خاطر مسائل امنیتی و سوءاستفاده دشمن حائز اهمیت است به خصوص در شرایطی که منطقه در بحران به سر برده و جمهوری اسلامی از امنیت پایدار برخوردار است، لازم است به امنیت پیامرسانها نیز توجه شود.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به شبهه سازمان یافتهای که پیرامون شبکههای پیامرسان داخلی ایجاد میشود، اشاره و اظهار کرد: متأسفانه شبهات سازمان یافتهای پیرامون عدم امنیت اطلاعات اشخاص در شبکههای پیامرسان داخلی مطرح میشود که این فضاسازیها مردم را نگران میکند تا به مهاجرت مقدس از خانه بیگانه به خانه خودی روی نیاورند.
وی در ادامه با بیان اینکه «در حال حاضر ۵ شبکه پیامرسان داخلی توسط وزارت ارتباطات تأیید شده است» عنوان کرد: پیام رسان تلگرام دارای تهدیدهای اقتصادی است و از ارزهای مجازی برای خرید و فروشهای متداول استفاده میکند که همین میتواند در آینده باعث حوادث تلخی شود و اگر از هم اکنون به این موضوع توجه نکنیم ممکن است حوادث تلخ موسسات مالی و اعتباری تکرار شود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در موسسات مالی و اعتباری نیز پیش از وقوع این حوادث نتوانستیم پیشگیری درستی انجام دهیم و فرافکنیهایی در خصوص مسئولیتپذیری این اتفاق به وجود آمد از این رو باید این مسئله هشداری برای مسئولان باشد که مجدداً شاهد اتفاقات تلخ اقتصادی در حوزه فضای مجازی و به علت استفاده از پیامرسانهای خارجی نباشیم.
پورابراهیمی: فعالیت اقتصادی در پیامرسانها باید از منافع ملی و فردی صیانت کند
محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در ادامه این جلسه گفت: لازم است در خصوص استفاده از پیامرسانها تصمیماتی اتخاذ شود که حائز منافع ملی و فردی افراد باشد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه «فعالیتهای اقتصادی از فضای سنتی و فیزیکی به حالت مجازی تغییر پیدا کرده است» یادآور شد: امروزه ابزارهای جدیدی برای فعالیتهای اقتصادی مطرح شده که ضرورت دارد این تغییرات در حوزههای منافع ملی و فردی مدیریت شود و بسترهای جدید مورد شناسایی قرار گیرد.
وی افزود: پیامرسانها بستری برای فعالیتهای اقتصادی کشور شده که نیازمند سازماندهی بوده لذا دولت باید سرفصلهای مهمی را در این زمینه در دستور کار قرار دهد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به عدم تعهد پیامرسانهای خارجی به نظام جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: این عدم تعهد تهدیداتی را برای حوزه اقتصاد کشور ایجاد میکند لذا اگر لازم باشد قوانین لازم را وضع میکنیم تا مواردی همچون موسسات مالی و اعتباری به وجود نیامده و از داراییهای افراد صیانت شود.
فیروزآبادی: در تلگرام فعالیت اقتصادی خاصی صورت نمی گیرد
ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی با حضور در نشست مشترک کمیسیون امنیت ملی و اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره فیلترینگ تلگرام گزارشی در این زمینه ارائه