موزه ادب و عرفان اهر تا یک ماه آینده بازگشایی میشود
ارک خبر- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجان شرقی از بازگشایی موزه ادب و عرفان شهرستان اهر تا یک ماه آینده خبر داد.
مرتضی آبدار در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه هتل پنج ستاره اهر با سرمایهگذاری خیر آذربایجانی در اهر احداث میشود، اظهار داشت: هتل پنج ستاره یکی از زیرساختهای گردشگری در این شهرستان بوده که در زمینی به مساحت ۳۸۰۰ مترمربع، ۱۳ هزار مترمربع زیربنا در ۱۱ طبقه، ۱۰۰ اتاق و ۲۰۰ تخت احداث میشود.
وی در ادامه هتل پنج ستاره اهر را دهمین هتل پنج ستاره آذربایجان شرقی عنوان کرد، افزود: با تکمیل هتل پنج ستاره اهر ضمن اینکه تعدادهای هتلهای ۵ ستاره استان به ۱۰ مورد افزایش مییابد بلکه زمینه افزایش ظرفیت اقامت گردشگران داخلی و خارجی نیز در آذربایجان شرقی فراهم میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجان شرقی از سرمایهگذاری ۶۳ میلیارد تومانی در حوزه زیرساختهای گردشگری شهرستان اهر خبر داد، گفت: با این میزان سرمایهگذاری ۲ مورد مجتمع بینراهی هر به کدام با اعتبار ۴ میلیارد تومان، ایجاد دو کمپ گردشگری عشایری و روستایی از جمله پروژههای زیرساختی گردشگری در شهرستان اهر است.
آبدار ادامه داد: در راستای میزبانی آذربایجان شرقی از گردشگران خارجی و داخلی و انتخاب تبریز بهعنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام، تبریز، اهر، هوراند، کلیبر و خداآفرین نخستین مسیر گردشگری تبریز ۲۰۱۸ است و تأکید ما بر توسعه گردشگری در منطقه ارسباران است بهطوری که طبق برنامهریزیهای ستاد تبریز ۲۰۱۸ این منطقه از حالت بنبست خارج میشود.
وی، تکمیل هرچه سریعتر بزرگراه اهر – تبریز را گشایشی در رونق گردشگری منطقه ارسباران دانست، گفت: با فراهم شدن زیرساختها و تکمیل بزرگراه ضمن اینکه گردشگری منطقه رونق بیشتری میگیرد بلکه از این طریق سرمایهگذاران بخش خصوصی خارجی و داخلی یقیناً رغبتی بیشتری برای سرمایهگذاری در اهر پیدا میکنند و از اینسو در ایجاد فرصتهای اشتغال نیز مؤثر خواهد بود.
۶ هتل پنج ستاره در آذربایجان شرقی در حال احداث است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: در حال حاضر ۴ هتل پنج ستاره در استان در حال بهرهبرداری است و ۶ هتل دیگر نیز در حال احداث است و اکنون دهمین هتل پنج ستاره استان در شهرستان اهر احداث میشود.
آبدار همچنین از برگزاری هشتمین جشنواره سراسری ” ورنی ” طی مردادماه سال جاری در شهرستان اهر خبر داد، بیان داشت: پیش از اینکه جشنواره ورنی اهر بهصورت منطقهای برگزار میشد امسال تصمیم بر این شد تا به مناسبت رویداد تبریز ۲۰۱۸، هشتمین جشنواره ورنی را بهصورت سراسری در اهر برگزار کنیم و یکی از اهداف برگزاری جشنوارهها تقویت صنایعدستی و گردشگری در اقتصاد بدون نفت است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه ثبت جهانی جنگلهای منطقه ارسباران در چه مرحلهای قرار دارد؟ افزود: مراحل قانونی و اداری روند ثبت جهانی جنگلهای منطقه ارسباران را در کشور انجام دادهایم و ارزیابان سازمان یونسکو که از کشور سوئیس و لبنان بودند در بازدید از مناطق مختلف نظر مثبتی داشتند و بر اساس اعلام نظر یونسکو، جنگلهای ارسباران امسال ثبت جهانی میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به ۵ آثار تاریخی و طبیعی ثبت جهانی شده آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: مسجد کبود، بازار بزرگ تبریز، کلیسای سنت فیس فانوس ثبت جهانی شدهاند و کندوان و جنگلهای ارسباران نیز در آستانه ثبت جهانی هستند که با احتساب این آثار تاریخی و طبیعی، آذربایجان شرقی از نظر آثار ثبت جهانی شده برای این استان مزیتی بزرگ محسوب میشود.
آبدار در پایان به تعطیلی تنها موزه ادب و عرفان کشور در شهرستان اهر نیز اشاره کرد، گفت: تا یک ماه آینده سعی میکنیم موزه ادب و عرفان شهرستان اهر را که جزو مطالبات مردم است را بازگشایی کنیم.