مصرف و تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی افزایش یافت

رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه مصرف روزانه گوشت مرغ در استان روزانه ۲۴ تن افزایش یافته است، اظهار داشت: براساس تکلیف سال گذشته باید ۷۷.۹ هزار تن گوشت مرغ تولید می شد اما با تدابیر انجام شده ۸۲ هزار تن تولید شده است.

اکبر فتحی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه تعهد سازمان جهاد کشاورزی استان در ستاد اقتصاد مقاومتی برای تولید گوشت قرمز ۵۳ هزار تن و ۵۶۰ کیلوگرم بود، گفت: بیش از تعهدات، محقق شده است.

وی افزود: کشاورزی آذربایجان شرقی در بیشتر بخش هایی که به ستاد اقتصاد مقاومتی متعهد شده، بازدهی و تولید بیش از تعهدات، ارایه کرده است، اما در اندک بخش هایی مثل تولید دانه های روغنی نیاز به عزم عمومی است تا به اهداف پیش بینی شده دست یابیم.

فتحی با بیان اینکه در تولید محصول راهبردی گندم در سال گذشته بالغ بر ۹۳۰ هزار تن تولید داشته ایم افزود: از این میزان ۶۳۰ هزار تن خرید تضمینی و قسمتی نیز بصورت خرید بذر از کشاورزان انجام شد که رکوردی بی سابقه در میزان تولید و خرید گندم در سطح استان آذربایجان شرقی محسوب می شود.

رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: سال گذشته تولید سیب زمینی، چغندر قند، جو، پنبه، حبوبات، گوشت قرمز، گوشت طیور و تخم مرغ بیش از میزان پیش بینی و متعهد شده در استان بوده است.

فتحی اعلام کرد: رتبه اول تولید یونجه و سنجد کشور متعلق به آذربایجان شرقی است و در تولید گردو و آلبالو نیز رتبه دوم ایران را داریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته هفت هزار و ۹۵۶ هکتار به سطح اراضی کشاورزی استان که با سامانه نوین و تحت فشار آبیاری می شوند، افزوده شده است، ادامه داد: این میزان افزایش سطح توسعه سیستم های آبیاری تحت فشار در طی یکسال بی سابقه است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا