شهرداری تبریز حمل و نقل ترکیبی در ترمینال مرکزی اجرا می کند
شهردار تبریز اعلام کرد: مدیریت شهری این کلان شهر درصدد است تا حمل و نقل ترکیبی را در ترمینال مرکزی این شهر اجرا کند.
ایرج شهین باهر روز پنجشنبه در جلسه هیات مدیره اتحادیه سازمان های پایانه های شهرداری های کشور، افزود: با اتصال ایستگاه قطار شهری و راه آهن به پایانه مسافربری تبریز به دنبال ایجاد حمل و نقل ترکیبی در این نقطه از شهر هستیم.
وی با بیان اینکه حوزه حمل و نقل در بین ۳۰۰ خدمت مختلفی که شهرداری ها به مردم ارایه می دهند، از اهمیت بسیاری برخوردار است، اظهار داشت: هدف ما ایجاد حمل و نقل ایمن، ارزان و راحت برای شهروندان است.
شهین باهر با اشاره به اینکه بیشترین سهم هزینه های ایاب و ذهاب مردم متعلق به دولت است، یادآوری کرد: امروز با توجه به عدم پرداخت کامل سهم حمل و نقل از بودجه عمومی دولت، شهرداری ها برای تامین نیازهای مردم در این حوزه مشکلات زیادی دارند.
وی با تاکید بر همدلی و وحدت شهرداری ها برای حل و فصل مشکلات اعتباری و بودجه ای، گفت: همه باید در زمان تنظیم بودجه جدی تر عمل کنیم و کارها را با هم پیش ببریم تا در بودجه سال ۹۹ کشور منافع شهرداری ها تامین شود.
شهردار تبریز ادامه داد: به عنوان نمونه با همدلی و همکاری که بین شهرداری ها طی سالجاری اتفاق افتاد، موفق شدیم طرح جامع مدیریت شهری را به کمیسیون مربوطه در مجلس شورای اسلامی برگردانیم تا حقوق شهرداری ها نادیده گرفته نشود.
شهین باهر اضافه کرد: باید از ظرفیت نمایندگان مجلس در تمام شهرها استفاده کنیم تا بتوانیم منافع و منابع شهرداری ها را تامین کنیم.
وی با بیان اینکه از مدیران پایانه ها انتظار می رود با نوآوری بتوانند خدمات نوین به شهروندان ارایه کنند، افزود: ما در خصوص پایانه مرکزی تبریز قصد داریم با اتصال ایستگاه مترو، راه آهن و اتوبوس، حمل و نقل ترکیبی را ایجاد کنیم تا مردم بتوانند از این خدمات به صورت همزمان بهره مند شوند.
به گزارش ایرنا، ترمینال مسافربری مرکزی تبریز با مساحت ۱۲ هکتار، ظرفیت ۶۰۰ دستگاه اتوبوس و ۶۰۰ دستگاه سواری به عنوان بزرگترین و مدرن ترین پایانه در کشور به شمار می رود که دارای امکاناتی همچون ۵۴ باب غرفه، ۳۴ باب مغازه زیرزمینی، اقامتگاه رانندگان است.
مراکز خدمات عمومی و رفاهی، سالن انتظار، سالن مسافرگیری، محل بازی کودکان، اتاق مادر و کودک، نمازخانه، سالنهای انتظار و مسافرگیری، ۱۸ گیشه بلیت فروشی، رستوران، کافی شاپ و فود کورت، کتابخانه، بخش اداری، شعب بانک، پارکینگ خودروهای سواری با ظرفیت ۹۰۰ دستگاه خودرو، آسانسورهای پنجگانه و پلههای برقی از بخشهای مختلف طبقهبندی ترمینال مرکزی تبریز است.