آغاز طرح رتبه‌بندی کیفیت گوشت مرغ در آذربایجان‌شرقی

طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ با رتبه‌بندی در سه گروه در آذربایجان‌شرقی آغاز شد.

این طرح با هدف به حداقل رساندن میزان آنتی بیوتیک تزریقی به مرغ و ارتقاء کیفیت گوشت مرغ و نیز سایزبندی آن اجرا می شود.

در این طرح تمامی مرغ هایی که برای مصرف مردم عرضه می شود در سه رتبه شامل ای پلاس(+A )، ای (A) و بی (B) رتبه بندی شده و هر سه رتبه به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده است و مردم می‌توانند با توجه به کیفیت مشخص شده گوشت دلخواه مصرفی خود را انتخاب کنند.
از مزایای اجرای این طرح می توان به کاهش ۱۷ درصدی استفاده از آنتی بیوتیک و واکسن در مرغ ها، کاهش وزن مرغ به میزان ۸ درصد نسبت به گروه بی، کاهش ۲۰ درصدی استفاده از انرژی برای پخت مرغ و نیز حاصل خیزی خاک به واسطه کودی که از این مرغ ها حاصل می شود، اشاره کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا