ته چین مرغ و اسفناج
در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج را برای شما ارائه می دهیم.
مواد لازم:
: برنج ۳ پیمانه، مرغ ۴ تکه، تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد، اسفناج نیم کیلوگرم، پیاز ۱عدد، سیر ۴ عدد، ماست چکیده ۳ لیوان، زعفران به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم. مرغ و پیاز را با هم تفت داده و زعفران، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس در ظرف را گذآشته و حرارت را کم می کنیم تا مرغ آب انداخته و بپزد. سپس مرغ را ریش ریش می کنیم. سیر را له کرده و تفت می دهیم. بعد اسفناج را افزوده و وقتی آب آن کشیده شد سرخ می کنیم.
تخم مرغ را زده و ماست، زعفران و نمک را اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا سس صاف و یک دست شود. برنج را به روش معمول آبکش یا کته کرده و با سس کاملا مخلوط می کنیم. کف قابلمه کمی روغن ریخته و نصف برنج را می ریزیم. سپس مرغ را روی برنج ریخته و روی آن را با اسفناج می پوشانیم. باقی برنج را می ریزیم و کاملا فشرده می کنیم. قآبلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم تا دم بکشد.
* می توانیم در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهیم. یک ربع آخر ظرف را در طبقه اول فر قرار دهیم تا ته آن طلایی شود.
الناز اشراقی