پوکورا، کوکوی خوزستانی

پوکورا نام یک غذای محلی خوزستان است که همچون کوکو می باشد. پوکورا از جمله غذاهای سنتی خوزستانی ها است که پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

آرد نخود خام                                 200 گرم

تره خرد کرده                                یک فنجان

آب ولرم                                       یک استکان

تخم‌مرغ                                      2 عدد

زعفران سائیده آب کرده                  یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز پودر شده                      نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل و ادویه                       به قدر دلخواه

طرز تهیه:

آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید. زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه‌ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید. بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می‌توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید، مقدار فلفل را بیشتر کنید.

دکمه بازگشت به بالا