سرآشپز
نام غذا: سوپ هویج و جعفری
مواد لازم:هویج خرد شده ۸۰۰ گرم، جعفری خرد شده ۲ پیمانه، تره فرنگی ۳ عدد، پوست لیمو ۲ برش، آب لیمو ۱ قشق غذا خوری، عصاره سبزیجات ۴ پیمانه، آب ۲ پیمانه، کره ۲ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:ابتدا قسمت های سفید و سبزروشن تره فرنگی را جدا می کنیم. پس از آن تره فرنگی ها را از طول دو قسمت کرده و به تکه های نیم سانتیمتری خرد می کنیم. کره را در قابلمه روی حرارت متوسط گذاشته و تره فرنگی را اضافه می کنیم. وقتی تره فرنگی را کمی تفت دادیم در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم. بعد از این که تره فرنگی نرم شد هویج، پوست لیمو، روغن زیتون، عصاره سبزیجات، آب و نمک را اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم. وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و در قابلمه را می گذاریم. بعد حدود ۳۰ دقیقه که هویج ها پختند پوست لیمو را خارج می کنیم. سپس سوپ را در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. پوره را به قابلمه برگردانده و جعفری و آب لیمو را می ریزیم. پس از اینکه چند جوش زد آماده است. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با روغن زیتون، فلفل سیاه و جعفری تزیین می کنیم.
* می توانیم به جای تره فرنگی از پیازچه استفاده کنیم.
* می توانیم به جای عصاره سبزیجات از آب مرغ یا گوشت استفاده کنیم.
* برش های لیمو در اندازه ۵ سانتیمتر باشد.
الناز اشراقی