سرآشپز

نام غذا: کلوچه سیب زمینی

مواد لازم: سیب زمینی ۲۰۰ گرم، آرد ۱۵۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، شیر ۱ لیوان، پودر اورگانو ۱ قاشق چای خوری، فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری، کره ۶۰ گرم، برگ سیر ۱ قاشق چای خوری، بیکینگ پودر نوک کارد، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: سیب زمینی پخته و رنده شده را با آرد و بیکینگ پودر مخلوط می کنیم. سپس شیر و تخم مرغ زده شده را همراه با برگ سیر، پودر اورگانو، کمی نمک و فلفل اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا به صورت مایع شل در بیاید. کره را در ماهی تابه آب کرده و صبر می کنیم تا داغ شود. سپس از مواد به اندازه یک قاشق بر داشته و به صورت گرد در آورده و در کره داغ سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا