سرآشپز

نام غذا: سالاد پاستا

مواد لازم: پاستا، مرغ، لوبیا سبزخرد شده ، گوجه فرنگی خرد شده، سیرله شده، ، ریحان، زیتون سیاه، روغن زیتون، آب لیمو، نمک، فلفل

همه مواد به مقدار دلخواه است .

 

طرز تهیه: ابتدا مرغ را تکه تکه کرده با نمک و فلفل در حرارت بالا می پزیم . پاستا و لوبیا سبز را هم می پزیم. در ظرف مورد نظر پاستا، لوبیا سبز ، زیتون سیاه، گوجه فرنگی وسیر له شده را ریخته و مخلوط می کنیم. سپس روغن زیتون ، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در آخر ریحان را افزوده و همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. سالاد ما آماده سرو است.

طرز پخت پاستا: ابتدا در ظرف مورد نظر۵ لیتر آب ریخته و روی حرارت می گذاریم. زمانی که آب به جوش آمد مقداری روغن، نمک و فلفل  اضافه کرده و پاستا  را می ریزیم. دقت کنید در حین پخت آب از جوش نیفتد. زمان پخت بسته به نوع پاستا یا ماکارونی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه می باشد.

 

الناز اشراقی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا