سرآشپز

نام غذا: سالاد مرغ و کرفس

مواد لازم: سینه مرغ کوچک ۱عدد، ساقه کرفس ریز خرد شده ۱عدد، جعفری ریز خرد شده ۱ لیوان، پیازچه خرد شده ۱ لیوان، خیار شور خرد شده ۱ لیوان، سس ما یونز ۲۰۰ گرم، آب لیمو یک دوم پیمانه، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: در ظرفی سینه مرغ پخته و تکه تکه شده، کرفس، جعفری، پیازچه و خیار شور را ریخته و مخلوط می کنیم. سپس سس مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا جذب مرغ و سبزیجات شوند. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با مقداری جعفری و پیازچه تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا