سرآشپز

نام غذا: دلمه بادمجان

مواد لازم: بادمجان متوسط ۳ عدد، گوجه فرنگی متوسط ۳ عدد، پیاز ۳ عدد، هویج کوچک ۲ عدد، گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم، سبزی دلمه ۱۰۰ گرم، زرشک ۵ گرم، روغن یک دوم پیمانه، نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا نصف روغن را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم. وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را ریخته کمی تفت داده و گوشت را اضافه می کنیم. گوشت که سفید شد هویج خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس به ترتیب ادویه، نصف گوجه فرنگی رنده شده، سبزی خرد شده و زرشک را ریخته و مخلوط می کنیم. بعد حرارت را کم کرده و در ماهی تابه را می گذاریم. بعد از یک ربع از روی حرارت بر داشته و کمی که سرد شد نمک را اضافه می کنیم. پوست بادمجان ها را گرفته و داخلشان را خالی می کنیم. سر بادمجان ها را بریده و به عنوان درپوش استفاده می کنیم. داخل بادمجان ها را با موادی که آماده کرده ایم پر کرده ودرپوش را می گذاریم. باقی روغن را درظرفی ریخته و بادمجان های پر شده را چیده و ۱۰ دقیقه درظرف را می گذاریم تا تفت بخورند. سپس باقی گوجه فرنگی را در تمام سطح می ریزیم و در ظرف را می گذاریم. ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا دلمه ها حاضر شوند.

*سبزی دلمه شامل جعفری، مرزه و ریحان است.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا