سرآشپز

نام غذا: کوکوی مرغ

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد، تخم مرغ ۴ عدد، زرشک ۲ قاشق غذا خوری، پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری، ماست ۲ قاشق غذا خوری، دارچین یک چهارم قاشق چای خوری، جوش شیرین یک هشتم قاشق چای خوری، گردوی خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، زعفران به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را می زنیم تا مخلوط شوند. سپس به ترتیب پیاز، گردو، زرشک، ماست، نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر مرغ را که پخته و خرد کرده ایم را همراه با آب لیمو افزوده و مخلوط می کنیم. سپس مواد را در روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم تا ضخامت یکسان شود. هر دو طرف کوکو را سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا